Продава Мезонет в Драгалевци (София)

Апартамент · Продажба
177,000EUR

Home Property представяме за продажба уникален апартамент, проектиран по дизайнерски проект в кв. Драгалевци. Апартаментът се намира в нова сграда от 2005г. с поддържани общи части, на тиха и спокойна улица в съседство до Киноцентър Бояна, което изпълва гледка със зеленина и чист въздух.

Практически е невъзможно застрояването пред имота. В непосредствено съседство е до високо оценявания имот на сем. Баневи.

Гледката на имота е цяла София от „птичи поглед“. На 400 м. е от главната артерия на Драгалевци ул. Боянска и същи на толкова от детската градина. Самата ул. Невена Коканова е асфалтирана скоро и пътят е в гаранция.

Мезонетът е на три нива и е с напълно самостоятелен вход, само за имота. Над него има друг мезонет, за който входът е от задната улица предвид денивелацията. На разположение са светли помещения с функционално разпределение: Ниво Партер: вход за апартамента, коридор, склад и гараж. Ниво I: комфортна дневна с кухненски бокс /50 кв. м. /, по проект има камина в средата на стаята, отделно на етажа има тоалетна за гости. Ниво II: коридор, три спални, като едната от тях е с гардеробна и баня, отделно на етажа има втора баня, която ще обслужва другите две стаи.

Всеки един етаж е по над 70 кв. м., като практически може да се раздели на отделни апартаменти. Същото е съгласувано с гл. архитект на община Витоша. В съседните секции на кооперацията, някои от аналогичните мезонети са разделени, но дизайнерите и архитектите именно смятам, че потенциала на имота може да се разгърне като мезонет на 3 нива.

За апартамента има изготвен дизайнерски проект, нов ВИК и ЕЛ проект. На шпакловка и замазка е жилището, има прокарани тръби за кухненската част и баните и ел. връзките. Отоплението е на ГАЗ. От спалните се разкрива невероятна гледка към града. В цената на апартамента е включен гаражът, като пред него има възможност да се паркира втора кола. Чистата застроена площ е 239 кв. м. Общи части на сградата 6 кв. м. С право на строеж. За повече информация и оглед се обадете на 0885461116 Десислава Петрова 

Характеристики

Местоположение

ul. "Grigor Vachkov" 13, 1415 Sofia, Bulgaria

Агент

Десислава Петрова

Управител в Home Property

+359 885461116

Десислава Петрова от началото на 2014г. професионално се занимава с недвижими имоти. Собственик и управител на агенция Хоумс Пропърти ООД. Завършва бакалавър със специалност "Мениджмънт Маркетинг и Търговия". През годините получава множество допълнителни квалификации свързани с продажбата на имоти. "Удовлетворена..

Контакт

Съобщението изпратено успешно.

Подобни Имоти (2)