Продава 1-стаен в Студентски Град (София)

1-стаен · Продажба
49,900EUR

Агенция "Хоум пропърти" представя на вашето внимание напълно обзаведен 1-стаен апартамент с АКТ16 в ж. к. Студентски град. Апартаментът е перфектен за инвестиция и отдаване под наем. Имотът представлява перфектната инвестиция! Едностайно бижу в сърцето на Студентски град. Входно антре; баня и тоалет в едно; слънчев дневен тракт с кухненска част в него, спалня и излаз на тераса. Имотът се предлага напълно Обзаведен.Сградата е с луксозно завършени общи части на естествен гранит, парапети от ковано желязо, хидравличен асансьор с долно машинно гарантиращ безшумната работа на съоръжението. Облицовка на фасадата с естествен камък . Домофона система за контролиран достъп в сградата.

Отлична Локация!Сградата се намира на комуникативна улица в близост до Зимен Дворец, държавни университети, спирки на градски транспорт,супермаркети и заведения!

Характеристики

Агент

Десислава Петрова

Управител в Home Property

+359 885461116

Десислава Петрова от началото на 2014г. професионално се занимава с недвижими имоти. Собственик и управител на агенция Хоумс Пропърти ООД. Завършва бакалавър със специалност "Мениджмънт Маркетинг и Търговия". През годините получава множество допълнителни квалификации свързани с продажбата на имоти. "Удовлетворена..

Контакт

Съобщението изпратено успешно.

Подобни Имоти (2)