Продава 2-стаен в Кръстова Вада (София)

2-стаен · Продажба
81,650EUR

Двустаен апартамент до Мол Парадайз в районЛозенец.

В новостроящ се модерен жилищен комплекс от висок клас, включващ шест жилищни сгради с апартаменти, студия, гаражи, магазин, фитнес, кафе, детски клуб и общ подземен паркинг. Апартамента е на четвърти етаж над гаражи на кота +12. 90м. , състоящ се от: дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и балкон; с изложение на изток към вътрешния парк на комплекса, със застроена площ от 60. 35 кв. м. , заедно с припадащите му се идеални части от общите части на сградата, равняващи се на 10. 79кв. м. , и с обща площ от 71. 14 кв. м. в едно с прилежащото му МАЗЕ 14, с площ от 3. 85 кв. м. Завършване на подове и стени на шпакловка и замаска, дограма PVC профилKommerlingтроен стъклопакет, с монтирана входна врата без вътрешни интериорни врати. Изградени инсталации, включително захранване с газ, без монтирани газов котел, радиатори и лира.
Комплекса е разположен върху площ от почти 10 000 кв. м. , със собствена паркова зона от 5 000 кв. м. и отделно от нея, шест жилищни сгради с 201 апартамента, и 13 мезонета. За сигурността ще се изгради система за видеонаблюдение и контрол на достъпа, предвидена е и жива охрана. В непосредствена близост е парк Лозенец, 200м до новата многопрофилна болница Вита, 600 м. До метростанция Витоша и Мол Парадайз, 400 м до Билла.
Разрешение за ползванена сградата в срок до декември 2018.
Допълнително може да бъде закупено и подземно паркомясто на цена 11000 евро.

Характеристики

Агент

Десислава Петрова

Управител в Home Property

+359 885461116

Десислава Петрова от началото на 2014г. професионално се занимава с недвижими имоти. Собственик и управител на агенция Хоумс Пропърти ООД. Завършва бакалавър със специалност "Мениджмънт Маркетинг и Търговия". През годините получава множество допълнителни квалификации свързани с продажбата на имоти. "Удовлетворена..

Контакт

Съобщението изпратено успешно.

Подобни Имоти (3)