Продава 2-стаен в ()

2-стаен · Продажба
55,514EUR

Агенция "Хоум Пропърти" предлага на Вашето внимание новострояща се сграда в ж.к.Люлин 10, ул. Орион . ПРОДАВАТ СЕ 1-2-3 стайни апартаменти с площ от 40 до 110 кв.м. Външни и вътрешни стени от червени керамични тухли на водещ европейски производител. Осигурени топло-, хидро- и шумо- изолации. Вътрешни мазилки от естествен гипс за здравословна среда. Стилна фасада с класическа градска архитектура. Качествена дограма с немски петкамерен профил. Големи и безшумни асансьори. Красиви, здрави и сигурни външни и интериорни врати. Представителни общи части с модерни миещи се вътрешни мазилки в топли цветове и настилки по стълбища и коридори от естествен гранит. Материали, осигуряващи лесна поддръжка, дълговечност и чувство за уют в дома.

Сградата ще бъде завършена: Акт -16 до края на 2020 г. Изключително добра локация, подходяща както за живеене, така и за инвестиция. В близост се намират детски градини, училища, университети, медицински заведения, хипермаркети, търговски центрове, няколко автобусни спирки и метро станция. Има възможност за закупуване на н подземно паркомясто на цена 8 000 евро и гаражи от цена от 12000 евро. Строителна компания с безупречна репутация и многогодишен опит в сферата на строителството. Избор на апартаменти с различна квадратура, етажи и разпределения. Избор и на други свободни апартаменти!

Характеристики

Агент

Десислава Петрова

Управител в Home Property

+359 885461116

Десислава Петрова от началото на 2014г. професионално се занимава с недвижими имоти. Собственик и управител на агенция Хоумс Пропърти ООД. Завършва бакалавър със специалност "Мениджмънт Маркетинг и Търговия". През годините получава множество допълнителни квалификации свързани с продажбата на имоти. "Удовлетворена..

Контакт

Съобщението изпратено успешно.