Отдава под наем Къща в Бояна (София)

Къща · Наем
5,995EUR

Хоумс Пропърти дава под наем еднофамилна къща в единствения по рода си в България затворен комплекс, строен от финландски греди, тип ХОНКА.

Къщата има три нива: сутерен, първи и втори етаж .

Сутерен: височина на таваните 2,65 метра, гараж за два големи или три по-малки автомобила, техническо помещение, складови помещения, перално с достатъчно място за сушене на дрехи, фитнес зала (може да е билярдна, кабинет, киносалон и др.), душ кабина и място за сауна или парна баня. На нивото на сутерена, но на открито има още две паркоместа пред къщата в страни от гаража.

Първи етаж над сутерен: височина на таваните – на хола 6,3м, а на другите помещения 3м. Състои се от входно антре, коридор, просторна кухня с трапезария, спалня за гости (може да бъде кабинет, киносалон и др.), баня с тоалетна, тераса веранда на юг с прекрасна гледка към планина Витоша, просторна всекидневна, гледаща към центъра на София, с отворено пространство до тавана (покрива) с височина на тавана около 6м и големи просторни прозорци създаващи чувството за по близък контакт със заобикалящата ви природа.

Втори етаж: височина на таваните на места до 3,30м. На него са разположени коридор три големи спални, като едната има собствен дрешник 8кв.м. и баня 9 кв.м. и още една баня, обслужваща другите две спални. Две от спалните излизат на голяма тераса на юг с гледка към планина Витоша.

За охрана и управление на всички системи: инсталирана е умна система за управление на къщата, което става през команден панел, телефон или таблет, дори живущият да се намира далеч от къщата.

– отопление и охлаждане с термопомпа, 450лв на месец през зимата

– подово отопление

– вградена прахосмукачка в стените

– луксозни италиански мебели и кухня

-в цената е включена такса поддръжка

-Издававаме и фактура за разход ако е необходимо

-Цената е без ДДС

За повече информация или оглед се обадете на 0885461116 Десислава Петрова

Характеристики

Агент

Десислава Петрова

Управител в Home Property

+359 885461116

Десислава Петрова от началото на 2014г. професионално се занимава с недвижими имоти. Собственик и управител на агенция Хоумс Пропърти ООД. Завършва бакалавър със специалност "Мениджмънт Маркетинг и Търговия". През годините получава множество допълнителни квалификации свързани с продажбата на имоти. "Удовлетворена..

Контакт

Съобщението изпратено успешно.