Продава Многостаен в Оборище (София)

Апартамент · Продажба
299,000EUR

Многостаен апартамент с панорама към София, разположен самостоятелно на пети и шести жилищен етаж в луксозна жилищна сграда с АКТ 16 . Апартамента е разположен на две нива. Ниво I се състои от дневна, отделна кухня , една спалня, баня с тоалетна и три тераси с панорамни гледки . Ниво II се състои от вестибюл и три спални, всяка със самостоятелна баня. Отопление на централен ТЕЦ , външна цветна петкамерна дограма – PVCс троен стъклопакет от висок клас; Луксозен асансьор с контрол на достъпа до етажа. Възможност за гараж.
Имотът е разположен в централната градска част на София,на ъгъла на тихите улици Христо Ковачеви и Искър , но е само на 100 метра от един от основните централни столични булеварди Васил Левски . Пред сградата се намира голяма и богато озеленена градина с много уреди за забавление на деца и възрастни. От апартаментът има чудесна гледка към Витоша и към центъра на столицата. Районът е предпочитан за живеене от млади и платежоспособни хора, поради централното му местоположение, близостта на всякакви комуникации и градски удобства, като същевременно е тихо и озеленено място. Наоколо е застроено с нови модерни жилищни сгради.

Характеристики

Местоположение

Sofia Center, Sofia, Bulgaria

Агент

Десислава Петрова

Управител в Home Property

+359 885461116

Десислава Петрова от началото на 2014г. професионално се занимава с недвижими имоти. Собственик и управител на агенция Хоумс Пропърти ООД. Завършва бакалавър със специалност "Мениджмънт Маркетинг и Търговия". През годините получава множество допълнителни квалификации свързани с продажбата на имоти. "Удовлетворена..

Контакт

Съобщението изпратено успешно.

Подобни Имоти (2)