Продава 2-стаен в Лозенец (София)

2-стаен · Продажба
84,900EUR

Агенция’Хоум Пропърти’ предлага на Вашето внимание ремонтиран двустаен апартамент с възможност да се преустрои на тристаен -партерен етаж. Светъл с височина на таваните 2. 40. Състои се от дълъг коридор, три отделни помещения. Две стаи, като едната може да се обособи като кухня и трапезария-преходна към евентуална спалня или хол и отделна втора спалня.
Пода в коридора и кухнята са гранитогрес, а в спалните на ламинат. Стените са латекс. Баня на фаянс и терикот-бойлер, мивка, тоалетна. Дограмата е дървен стъклопакет с метални решетки. Светъл, слънчев, просторен. Основен ремонт е правен 2000 год. ,като са сменени вътрешните тръби и ел. инсталацията, вътрешна изолация с фибран. Кухня север, спални изток. Зимата е топъл, лятото хладен. С ниски разходи за ток. 62 кв. чиста площ, 2 кв. м мазе до апартамента, 8 кв. м таван. Има процент от общи части и земя. Пред прозорците има дворно място. Много добре поддържани общи части. Вход ремонтиран, с контрол на достъп. Намира се сред зеленина и спокойствие . На пешеходно разстояние от хотел ‘Хемус’, метро, градски транспорт, Сити център. Има училище, парк, хипермаркет. Отопление на ток. В много добро състояние, с различни варианти за реформи. Предимства: От 20 години се ползва, като офис. Последните пет години е сертифицирана школа за работа с деца. Има самостоятелен вход с друг офис на етажа. Жилището е със много приложения!!!Старата част на Лозенец!

Характеристики

Агент

Светлана Дункова

Управител в Home Property

+359 885471117

Светлана Дункова е Управляващ съдружник в Агенция "Хоумс пропърти". Завършила е бакалавър със специалност "Публична администрация" в УНСС и магистратура -специалност "Бизнес администрация" в Нов Български Университет. Има богат опит в сферата на недвижимите имоти и има стотици успешни сделки..

Контакт

Съобщението изпратено успешно.