Продава 3-стаен в Кръстова Вада (София)

3-стаен · Продажба
91,900EUR

Апартаментът се намира в новостроящ се жилищен комплекс, разположен на тихо и спокойно място в кв. Кръстова вада. Апартаментът се състои от дневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна.Чистият въздух, панорамата го превръщат в отличен избор за ценителите на чиста околна среда. Това е един комфортен и функционален апартамент, проектиран за максимално удобство на Вашето семейство. Апартаментите се издават в следния вид: Замазка Шпакловка Входна врата Дограма-6 камерна.
Комплексът е разположен на 300 метра от един от главните булеварди на София бул.Черни връх , в непосредствена близост до частни домове в красива долина, което гарантира прекрасна гледка от почти всеки апартамент в комплекса и чист планински въздух. Това е истински оазис в сърцето на столицата, който същевременно се намира в близост до: метростанция, най-големия търговски център в София Paradise Center , околовръстен път (чрез който бързо се стига до ключови места на столицата), началната станция на ски курорта Витоша, магазини, развлекателни и спортни центрове, и един от най-големите паркове в София Южен парк. Пред акт 16

Характеристики

Местоположение

Krastova vada, Sofia, Bulgaria

Агент

Светлана Дункова

Управител в Home Property

+359 885471117

Светлана Дункова е Управляващ съдружник в Агенция "Хоумс пропърти". Завършила е бакалавър със специалност "Публична администрация" в УНСС и магистратура -специалност "Бизнес администрация" в Нов Български Университет. Има богат опит в сферата на недвижимите имоти и има стотици успешни сделки..

Контакт

Съобщението изпратено успешно.

Подобни Имоти (5)