Продава 4-стаен в Симеоново (София)

4-стаен · Продажба
536,723EUR

Хоумс Пропърти представя на Вашето внимание четиристаен апартамент разположен в елегантен жилищен комплекс в подножието на Витоша планина. Парцелът на който са ситуирани сградите е разположен на 760 м. надморска височина с уникална панорама към планината и към града. Само на 15 мин. от центъра на града, на 200 метра е от центъра на кв.Симеоново. Всички удобства и супермаркети, кафенета, училища, детски градини си на 5 мин пеша.

Комплексът се състои от четири сгради и е изпълнен с много зеленина, зони за отдих и рекреация. Всяка от сградите е четириетажна със скатен покрив, проектирана в модерен минималистичен стил. Апартаментът е светъл, с френски прозорци и просторни помещения. В подземния етаж са поместени гаражите и паркоместата, съобразени с броя на жилищните единици. Сградата ще разполага със собствени фотоволтаични системи, с цел покриване изцяло ел. нуждите на общите части. Луксозно строителство, стълбище и коридори изпълнени с каменна настилка – качество за поколения.

Застроена площ на ап.: 204,73 кв.м.; с общи части: 235,67 кв.м.

Към апартамента има склад 18,18 кв.м

ПМ: 14,19 кв.м.

Строителството е на етап Акт-15. Окончателно завършване и получаване на Акт-16 – май 2024г.

Всичко е включено в цената!

Цената е с ДДС!

За повече информация и оглед се обадете на 0885461116 Десислава Петрова

Характеристики

Агент

Десислава Петрова

Управител в Home Property

+359 885461116

Десислава Петрова от началото на 2014г. професионално се занимава с недвижими имоти. Собственик и управител на агенция Хоумс Пропърти ООД. Завършва бакалавър със специалност "Мениджмънт Маркетинг и Търговия". През годините получава множество допълнителни квалификации свързани с продажбата на имоти. "Удовлетворена..

Контакт

Съобщението изпратено успешно.