Продава 2-стаен в Витоша (София)

2-стаен · Продажба
225,000EUR

Двустаен апартамент в СГРАДА НА ГОДИНАТА ЗА 2019г. Апартаментът се състои от просторна дневна с кухненски бокс с гледка към Витоша, спалня, баня с тоалетна и две тераси. Изложението му е югоизоток, което го прави изключително слънчев и топъл.

*Жилищен комплекс, предоставящ уют, комфорт и качествена среда за живот. Намира се в полите на Витоша, с гледка както към планината, така и към града. Съчетава отлична локация в район с всички градски удобства, съвременна архитектура, изпълнение с качествени материали, нови технологии и добро планиране. Това го прави перфектния дом за съвременния човек.

*Конструкция

Конструкцията на сградата е монолитна, безгредова, стоманобетонна. Стълбищата са също монолитно от стоманобетон. Покрива на сградата е плосък, със скрито външно отводняване през борда, с вертикали зад фасадните облицовки;

Външните стени са изграденит от тухлени зидове с дебелина 25 см, а вътрешните – с дебелина 12 см. Топлоизолацията пред външни стени по фасади и под еркери е с дебелина 10 см – минерална вата и XPS, а по плоски покриви и върху топли тераси – 16 см XPS;

Включва се затваряне на инсталационни трасета и ниши в стени с влагоустойчив гипскартон и замонолитване на етажните отвори в тях;

*Във вътрешния двор на сградата ще откриете уютно и спокойно място, със затревени площи, а децата могат да поиграят на детската площадка.

*Имотът разполага с две тераси, които са обзаведени с мебели, за да можете да изпиете сутрешното си кафе или да обядвате и вечеряте с гледка към планината Витоша.

*Може да закупите паркинг в подземния гараж, цената на който не е включен в обявената крайна цена. Цена за подземния паркинт-33.000Е.

Характеристики

Агент

Светлана Дункова

Управител в Home Property

+359 885471117

Светлана Дункова е Управляващ съдружник в Агенция "Хоумс пропърти". Завършила е бакалавър със специалност "Публична администрация" в УНСС и магистратура -специалност "Бизнес администрация" в Нов Български Университет. Има богат опит в сферата на недвижимите имоти и има стотици успешни сделки..

Контакт

Съобщението изпратено успешно.